Whales & This Lake

01/12/2016 kl 21:00 @ Aladdin Scene

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Whales & This Lake tok jorda med storm og gikk umiddelbart på Viral Hit og Weekend Buzz-listene til Spotify World, 20 uker med P3-listing og 3 x full pott-anmeldelser på By:Larm-debuten. De kom fra ingenting og leverer så solid på alle platformer at vi lurer på om det kan være doping i bildet, eller om det kan ligge noe konspiratorisk frimureri i bunn, eller om de faktisk bare fortjener å bli kallt Utrolig vellykkede (Hissig) redningsmenn (Gaffa). Verden har i hvertfall talt: «Dette bandet elsker vi!

watl_10

Oakland Rain

To 20 år gamle tvillingsøstre. To samfunnsengasjerte rødtopper. To låtskrivere. Med fargerike lyriske bilder, mystiske klang- mønstre og inspirasjon tilbake til et ærlig og kritisk roots- preg, baner Oakland Rain sin egen vei inn i pop- sjangeren. Klare melodier tar tydelig sin plass i et lydbilde ellers preget av Norden. Det siste året har bestått av hyppig turnering i Europa og USA, radio- debut i Storbritannia og USA, samt plass på Fædrelandsvennens liste over artister å følge med på fremover. Avisen omtalte bandets debut- EP som en sensasjon, og med en aktiv festivalsommer i 2015, uttalte Skral Festival at bandet har kommet for å bli.

oaklandrain_pressphoto

KommentarerKjøp billetter her: