Beachheads + Family Values

19/01/2017 kl 21:00 @ Aladdin Scene

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden
Beachheads er et powerpop-band fra Stavanger. Dette er deres selvtitulerte debutalbum.
 
Gnisten som ble til Beachheads ble tent på en turnébuss, da Kvelertak-medlemmene Vidar (gitar) og Marvin (bass) drømte om det endeløse potensialet til fuzz-gitarer, energiske trommer og velformulerte melodilinjer. De to hardtarbeidende musikerne i Kvelertak hadde lite tid til å jobbe videre med idéen, og Beachheads var lenge like mye en drøm som et band.
 
Etter en demo-innspilling i 2013 teamet de opp med Stavangerbaserte Espen, en metal-trommis med hjerte for pop, og tidligere synthpop-vokalist Børild. Sammen lagde de tre singler som raskt ble plukket opp på spillelister i både norsk og britisk radio. Den plutselige suksessen og interessen kom som en overraskelse på bandet som ikke hadde noen store planer, bortsett fra å «kanskje spille inn et album en gang».
 
Live er Beachheads en enorm energibombe, og de trøkker på fra start til slutt. Vokalist Børild er solid og brutal i sin fremførelse av låter med sterke og ekte budskap. Når du er på konsert med Beachheads skal det godt gjøres å ikke la seg rive med! Beachheads er av den typen band som vil følge deg igjennom livets berg-og-dalbaner, både på plate og live!
beach-sh-5582
 
Family Values:
Inspirert av band som Teenage Fanclub, Go Betweens og Big Star serveres Family Values soundtracket til nostaligiske sommerminner, voksesmerter og imaginære John Hughes-filmer. Family Values ga i fjor ut sin andre EP «Time Stands Still», produsert av Tomas Dahl (Caddy, Turboneger, Wonderfools m.fl.).

ID: 18 år
CC: 150
Med rabattkort: 100
(Kjøp rabattkort for 100,- og få 50,- avslag på hele vårprogrammet til TrashPop)

KommentarerKjøp billetter her: