Bersærk + Hold Fast

26/01/2017 kl 21:00 @ Aladdin Scene

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden
Bersærk (DK)
 
“… hvor kan man skrive under på, at de er et af Danmarks fedeste livebands?”, spurte anmelderen fra heavymetal.dk sine lesere etter en Bersærk-konsert høsten 2016. Han beskrev bandet som “sindssygt tight” og “hele tiden i øjenhøjde med publikum.”
 
Nettopp konsertene er en grunnleggende del av Bersærks DNA, og nå har du muligheten til å selv ta del av opplevelsen, når Bersærk kommer til Kristiansand sammen med Hold Fast den 26. januar.
 
Århusianske Bersærk ble dannet i 2012, og med utgivelsen av debutalbumet MULM høsten 2015 sparket bandet for alvor dørene inn til den danske undergrunnsscenen med sin unike, danske stoner-rock. Siden da har kvartetten – med karismatiske Casper Popp i front – imponert med intense liveopptredener over det ganske danske land, også konserter på de store festivalene Copenhell og Roskilde Festival i 2016.
 
Facebook: www.facebook.com/Bersaerk
Bandcamp: https://bersaerk.bandcamp.com
YouTube: Roskilde Festival – https://youtu.be/KLe4d83Gs7U
 
 
Hold Fast (NO)
 
Hold Fast er det andre bandet på denne Bersærk/Hold Fast turnéen, som begynner med tre konserter i Norge og avsluttes med tre konserter i Danmark.
 
Hold Fast blander hardcore med melodisk punk til et kraftfullt uttrykk, som river publikum med og gjør seg særdeles godt på en scene. Med EP’en Filling Lungs, Snitching Tongues (2013) og albumet Bipolar (2015) i ryggsekken, har bandet spilt massevis av konserter både i hjemland og i utland. I forbindelse med 2013-EP1en ble Hold Fast kåret til «Ukas Urørt» på NRK P3.
 
Live-opptredenene er alltid like livlige og fengslende, godt illustrert ved bandets releasekonsert for albumet Bipolar, hvor man med en aggresivitet som hos en rabiesrammet hund opplevde vokalist Espen Håland med blod rennende nedover ansiktet, etter har ved et uhell slo hull i hodet. Det fikk dog ikke bandet til å stanse konserten før tiden, og som de selv beskriver det: «Hold Fast gir alt – alltid!»
 
Facebook: www.facebook.com/Holdfastpunk
NRK’s Urørt: http://urort.p3.no/#!/Band/holdfast
YouTube: ”Chapel & Breath” – https://youtu.be/jeS7tOjiCOM
 
ID: 18 år
CC: 150
Med rabattkort: 100
(Kjøp rabattkort for 100,- og få 50,- avslag på hele vårprogrammet til TrashPop)

KommentarerKjøp billetter her: