Elsa & Emilie // UGA 2017

23/02/2017 kl 21:00 @ Aladdin Scene

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

I forbindelse med UGA 2017 har vi fått Elsa & Emilie til TrashPop og Aladdin Scene!

StudentUGA har vært en suksess både for studenter og ikke-studenter i Kristiansand i flere år. I år er det laget større enn noen gang, og varer i hele 17 dager med opptil flere forskjellige arrangementer hver dag. Målet er å binde byen og universitetet mer sammen ved å tilby diverse opplevelser som bl.a. konserter, quiz, forestillinger, turneringer, konkurranser og leker, både på universitetsområde og i kjernen av byen.

Elsa & Emilie

For tre år siden bergtok to 16 år gamle jenter fra Haugesund den norske musikkverdenen. Med sine karakteristiske harmonier og lydbilde, skilte de seg fra alle andre. Debutalbumet «Endless Optimism» fra 2014 ga dem Spellemann-nominasjon, tung spilletid på radio, en rekke store TV-opptredener og plasseringer i filmer og serier. Singelen «Run» fra blant annet serien Skam, er streamet over tre millioner ganger.

Nå er endelig Elsa & Emilie tilbake med ny musikk.

I august slapp 20-åringene første singel fra sitt kommende album.
“Au Volant” er en mystisk, suggerende låt som lokker en inn og legger tolkningen i lytterens hender. Med et noe mørkere lydbilde enn sist vitner den om en duo som har vokst mye siden sist. Elsa & Emilie er ulike, men utfyller hverandre på en perfekt måte som skaper den spennende dynamikken.

«Au Volant» ble raskt listet på P3 og en rekke andre kanaler, men ble lagt merke til også utenlands og fant veien helt opp til #3 på det anerkjente trendbarometeret Hype Machine, etter massiv deling og omtale på internasjonale blogger og nettsider.

I januar 2017 er det duket for både ny singel og et fullt album fra Elsa & Emilie, skrevet av dem selv og produsert av Kristoffer Bonsaksen fra Propeller Music (Emilie Nicolas, Lugn, Bendik, Highasakite). Med et nytt, bunnsolid album, en rekke viktige festivaler og konserter samt internasjonal interesse ligger alt an til at Elsa & Emilie skal bergta både den norske og den internasjonale musikkscenen igjen.

elsa-og-emilie-banner

ID: 18 år
CC: 200/150
Med rabattkort: 150/100
(Kjøp rabattkort for 100,- og få 50,- avslag på hele vårprogrammet til TrashPop)

KommentarerKjøp billetter her: