Kajander // UGA 2017

17/02/2017 kl 21:00 @ Aladdin Scene

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

I forbindelse med UGA 2017 har vi fått Kajander til TrashPop og Aladdin Scene!

StudentUGA har vært en suksess både for studenter og ikke-studenter i Kristiansand i flere år. I år er det laget større enn noen gang, og varer i hele 17 dager med opptil flere forskjellige arrangementer hver dag. Målet er å binde byen og universitetet mer sammen ved å tilby diverse opplevelser som bl.a. konserter, quiz, forestillinger, turneringer, konkurranser og leker, både på universitetsområde og i kjernen av byen.

Kajander

Kajander fra Lofoten ga våren 2016 ut sin første singel «E du den du vil vær?», og fikk umiddelbart en braksuksess. Låten ble B-listet på NRK P3, Ukas Urørt og spilt i hjel på Norske radiokanaler. Dette resulterte i en mengde konserter den påfølgende sommeren. Med et stødig band i ryggen, opptrådte Kajander på flere festivaler, deriblant Øyafestivalen, Rakettnatt, Pstereo og Aronnesrocken. Det hele bare et par måneder etter å ha stukket hodet frem i popverdenen. Etter opptredener hos Christine på NRK P3 og God Morgen Norge, er allerede Lofot-gutten Kajander i ferd med å bli en yndling for norsk media. Det er høye forventninger til musikken han leverer, og disse er nok ingen i tvil om vil innfris.

 

kajander-banner

ID: 18 år
CC: 150/100
Med rabattkort: 100/50
(Kjøp rabattkort for 100,- og få 50,- avslag på hele vårprogrammet til TrashPop)

KommentarerKjøp billetter her: