dePresno + VIAN

16/03/2017 kl 20:30 @ Aladdin Scene

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

dePresno
dePresno blir omtalt som en av de mest spennende nykommerne fra Bergen etter at han ut fra intet slapp sin første singel Forever i mai 2015. Siden den gang har dePresno gitt ut flere singler som har fått radiolistinger i Norge og blitt spilt på BBC Radio 1.
Debut EPen Forever ble sluppet 14.oktober 2016 og singelen Hide And Seek har vært å høre på P3 siden august. Låten har generert over 1.5 millioner avspillinger på Spotify og har blitt fremført på Lindmo, TV-Aksjonen og live hos P3 Christine.
I 2016 har dePresno holdt noen minneverdige konserter på by:Larm, Eurosonic, The Great Escape samt vært på Europaturné med AURORA og Bear’s Den. Gjennom P3 Urørt tok singelen Strangers in Disguise  dePresno helt til finalen i mars 2016, men året ble toppet på P3 Gull da dePresno overrasket Astrid S live på direkten under hennes akustiske fremførelse av Hurt So Good.
Singelen See You Soon slippes fredag 13.januar 2017
Duett med Astrid S på P3 Gull: https://www.youtube.com/watch?v=GOeFIUiEa2I

Hide And Seek live på Lindmo: https://tv.nrk.no/serie/lindmo/MUHU16005116/27-08-2016 – t=55m0s

Friend of The Devil på Trygdekontoret på NRK: https://www.youtube.com/watch?v=YqdBP7kk3FE

Hide And Seek live på TV-Aksjonen: https://www.youtube.com/watch?v=zPBPcGNhSi0

Hide And Seek live hos Christine på P3: https://www.youtube.com/watch?v=dgFIPo-At8M

 

VIAN
VIAN er et kristiansandbasert band frontet av vokalist og låtskriver Elisabet Mjanger og produsent og bassist Vegard Kummen. Bandmedlemmenes ulike bakgrunn skaper et uttrykk som henter inspirasjon fra mange forskjellige sjangre, og ved å blande det organiske med det elektroniske skaper VIAN et originalt og kreativt uttrykk. 14. oktober slapp VIAN deres andre singel, «Heilt te du dør», som blant annet har vært ukas singel på Norsk på Norsk på Spotify, lagt til på deres buzz-liste og ”40 låter du ikke vil gå glipp av fra 2016”, samt anbefalt av P3 Urørt.

I oktober 2016 gjennomførte VIAN en omfattende to-ukers turné i Norge, og reiser på ny turné i mai for å promotere deres tredje singel «Hvit Støy» som slippes i slutten av april. Bandets debutalbum slippes etter planen høsten 2017. Begge singler er mikset i Propeller Music Division studio i Oslo av Mike Hartung (Highasakite, Jaga Jazzist, Marit Larsen, m.m). Musikkvideoene er produsert av Martin Bremnes. VIANs musikk er både innovativ, sfærisk og nær med et vakkert og tidløst lydbilde.

«Jeg lar meg imponere over VIANs detaljerte og spennende produksjoner basert på Elisabet Mjanger sine glimrende komposisjoner og hennes sterke artistiske uttrykk.» – Bjørn Ole Rasch (musikkprodusent)

«Ulidelig vakkert fra Kristiansand-baserte VIAN. Vokalist (og låtskriver) Elisabet Mjanger stjeler showet med sin insisterende, brutalt glassklare stemme og budskap. Hvis du forblir uberørt etter å ha hørt denne: Oppsøk lege.» – NPS Music om «Heilt te du dør»

ID: 18 år

CC: 200

Med rabattkort: 150

(Kjøp rabattkort for 100,- og få 50,- avslag på hele vårprogrammet til TrashPop)

KommentarerKjøp billetter her: