The Dogs

22/03/2017 kl 21:00 @ Aladdin Scene

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden
The Dogs har markert seg som et av de mest hardtarbeidende bandene i Norge de siste årene, med et utall utgivelser og livejobber. 2016 var intet unntak. Fire singler, et studioalbum, et livealbum og fulle hus over det ganske land. I tillegg rakk de å varme opp for Bruce Springsteen i Frognerparken foran 37.000 publikummere og legge ut på en lengre turne i Europe med Kvelertak. For å toppe det hele mente Hissig.no at det var The Dogs som sto bak fjorårets beste konsert og ga denne begrunnelsen:
 
«Kjenner jeg fortsatt drar på smilebåndet når tankene streifer konserten med The Dogs på John Dee i februar. Var ingen mangel på stemning fra verken publikum eller band. Med en av landets beste liveartister bak spakene, og et lokale i så svett stemning er det ingen tvil om at dette er den beste konsertopplevelsen for min del i år.»
 
Ingen grunn til å hvile på laurbærene av den grunn. 2017 er sparket i gang (som fjoråret og årene før det) med et splitter nytt album; «Death By Drowning», som allerede har høstet glimrende kritikker.
 
Panorama – 6/6 – «Det er noe ved inderligheten i ordene som får det til å kime i hjertet mitt»
 
VG – 5/6 – «Så intenst at man neste feller tårer»
 
Dagbladet – 5/6 – «Ingen drukningsfare for de musikalske kjøterne»
 
Feedback 5/6 -«En makeløs bastardrase innen rocken»
 
Hamar Arbeiderblad – 5/6 – «Perfekt fra The Dogs»
 
Fædrelandsvennen – 5/6 – «En helt særegen ærlighet»
 
Gaffa – 5/6 – «Legger lista høyt for musikkåret som kommer»
 
Hissig! – 95/100 – «Temperaturen er skyhøy»
 
Musikknyheter 8/10 – «Vel dypp meg i melk og kall meg en kjeks»
 
Garagerocktopia – «On Death by Drowning the band has succeeded masterfully»
 
Viktigst av alt for oss er uansett at onsdag 22.Mars tar de turen til Trashpop! Som frontmann Kristopher Schau sier det:
 
«Det som er så gøy med Kristiansand er at de som kommer på konsertene der virker så ekstremt sultefora. Man føler seg litt som en blodig kanin i hyeneburet. Folk er skrudd på fra første tone. Tror aldri jeg har sett flere t-skjorter av band jeg liker blant publikummerne heller, så det går an å snakke med rovdyra etterpå også. Vi snakka om det etter forrige gang, at Kristiansand virker å være jævlig på hugget om dagen. Gøy.»
 
ID: 18 år
CC: 200
Med rabattkort: 150
(Kjøp rabattkort for 100,- og få 50,- avslag på hele vårprogrammet til TrashPop)

KommentarerKjøp billetter her: