The Modern Times + Panzergeil

09/03/2017 kl 20:30 @ Aladdin Scene

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

The Modern Times
The Modern Times fra Tromsø er aktuelle med det kritikerroste albumet «This Is The Modern Times» som ble sluppet på Drabant Music i januar 2017. Albumets første singel, «Keyholes & Birds», ble kåret til årets norske låt i 2016 av Bent Inge Hvitstein i Deichmanske Bibliotek. Den andre singelen «Motörhead» er radiolistet på NRK P13, og ble sluppet med musikkvideo der Atle Antonsen glefser i seg en burger i saktefilm. Kvintetten har en unik sound med Magnus Vold Jensens særegne vokal i front, snedige tekster, originale låtarrangement og en enorm spilleglede som gjør bandet til noe av det mest spennende man hører i Norge for tiden.

Bandet legger nå ut på releaseturné med hele 18 konsertdatoer og spiller bl.a. på by:Larm og Trondheim Calling. The Modern Times er kjent for å være et svært solid og underholdende liveband, og gleder seg til å spille for nye publikummere over det ganske land!

 

«THIS IS THE MODERN TIMES»

★★★★★ «Ujålete, vindskeiv, rett-fra-hjertet-rock er hva dette tromsøkollektivet behersker aller best»
– Dagbladet
★★★★★ «Det er noe udiskutabelt friskt og sjarmerende med denne gjengens kontante form for alternativ rock»
– Deichmanske Bibliotek
★★★★½ «Den rastløse garasjerocken sitter, tight, livlig og spretten som den er»
– Klassekampen
★★★★ «Rocken er full av energi, med tøffe riff og catchy melodilinjer tydelig inspirert av Pixies og The Strokes»
– GAFFA
★★★★ «For en som blir mo i knærne av Pavement og Pixies, er det kult med tromsøværinger med hang for vindskeiv, morrastein slackerock»
-Nordlys
«Dette er musikk som bør nå ut til massene»
– The Wilhelmsens

 

 

 

Panzergeil

Fjoråret satte startskuddet for det fremadstormende Porsgrunns-bandet Panzergeil, med utgivelsen av den selvtitulerte EPen spilt inn hos, mikset og produsert av Christer Krogh (Grand Cafè) i Velvet Recording studio. Låtene «Ropes» og «Solarbed Crackhead» som bandet slapp som singler i forkant av utgivelsen ble begge anbefalt av P3 Urørt og fikk spilletid både på P3 og P13. Bandet ble der beskrevet som et kjærkomment gjensyn med rett fram rock som oser god stemning og vekker frem den ekte rockegleden. Musikken deres kan gi assosiasjoner til alt fra Turboneger og Kvelertak til Iggy Pop og Black Sabbath, men låter allikevel nytt og eget.

Bak deres uskyldige ytre gjemmer det seg en råskap som kjapt kommer frem når første riffet går på scenen, og Panzergeil tvinger frem glis og bakoversveis både på klubb- og festivalscener. Selv om bandet startet opp først i 2016 har gutta gjort seg godt kjente i hjemtraktene med utspring fra sitt forrige prosjekt «Korrupte Konger» som var husband på den veletablerte Rockeklubben i Porsgrunn, og som bl.a. spilte support for Turboneger og Black Debbath da de gjestet lokale scener.


«Jeg er jævla imponert over nivået på musikerne her. To steintøffe gitarister, en jævla tøff bassist, en helt ypperlig trommis, og en vokalist med utrolig tøft særpreg og et herlig driv. Jeg anbefaler lett denne EP-en til hvem som helst, for den holder ikke et kjedelig sekund i sin favn. Dette er 1000 sekunder, eller et drøyt kvarter, om du heller vil det, med fest» –
Ole Morten Wilhelmsen

 

 

KommentarerKjøp billetter her: