Blaue Blume + Kine Hjeldnes + Oakland Rain

04/05/2017 kl 20:00 @ Aladdin Scene

Forside  /  Alle innlegg  /  Konsert  /  Denne siden

Blaue Blume
Den danske kvartetten Blaue Blume har på kort tid markert seg både hjemme i Danmark og utenlands med deres atmosfæriske, drømmende og eklektiske pop/rock, preget av vokalist Jonas Smiths unike vokal og bandets kompromissløse samspill, perfeksjonert med brennende lidenskap.

Utover det skamroste debutalbumet ”Szyzygy” (Årets album hos Gaffa) er Blaue Blume også anerkjent for intense livekonserter, hvor publikum blir dratt inn i et dramatisk og dynamisk univers.

Bandet selger ut konsert på konsert over hele Europa, og etter Gaffas 6-stjerners anmeldelse under tittelen ”Kanskje Skandinavias største stemme”, er det store forventninger til konserten på TrashPop torsdag 4. mai.

Blaueblume presspicture 2016

 

Kine Hjeldnes
Kine Hjeldnes kombinerer sci-fi og horror med disco og pop. Med en sakral stemme og et melodramatisk budskap formidler hun med en ærlighet som står i kledelig kontrast til de nesten på kanten pompøse produksjonene.

“(…) the real star of the show is Hjeldnes’ voice which reaches almost operatic levels of drama at points, has hints of Kate Bush, and more than a hint of menace as she sings of dreams, the sea and pain. When Hjeldnes sings «I could not scream» over and over it’s as enticing as it is terrifying.” – The Line Of Best Fit

 

Oakland Rain
To 20 år gamle tvillingsøstre. To samfunnsengasjerte rødtopper. To låtskrivere. Med fargerike lyriske bilder, mystiske klang- mønstre og inspirasjon tilbake til et ærlig og kritisk roots- preg, baner Oakland Rain sin egen vei inn i pop- sjangeren. Klare melodier tar tydelig sin plass i et lydbilde ellers preget av Norden. Det siste året har bestått av hyppig turnering i Europa og USA, radiodebut i Storbritannia og USA, samt plass på Fædrelandsvennens liste over artister å følge med på fremover. Avisen omtalte bandets debut- EP som en sensasjon, og med en aktiv festivalsommer i 2015, uttalte Skral Festival at bandet har kommet for å bli.

Oakland Rain har huset store norske festivaler som Palmesus, Skral, Trondheim Calling og Sørveiv, og i mars spilte bandet på Bylarm 2017. De har stått på samme scener som Kygo, Honningbarna og AURORA, og har varmet opp for blant andre Gabrielle, Lissie (USA), Jonas Alaska, Bjørn Eidsvåg, Monica Heldal og Moddi.

 

ID: 18 år

CC: 200

Med rabattkort: 150

KommentarerKjøp billetter her: